CONCURS INSTAGRAM 2016 #vendrellambhistòria
Per primer any, la Comissió per la Preservació del Patrimoni del Vendrell convoca el concurs a la xarxa social Instagram #vendrellambhistòria. Amb aquesta iniciativa, la Comissió vol motivar, difondre i compartir amb els veïns i veïnes de la nostra vil·la el gran patrimoni històric i cultural que El Vendrell i els seus barris marítims tenen per oferir. És un concurs en el qual seran els propis usuaris d’aquesta xarxa social els que ens ajudaran a capturar llocs emblemàtics de qualsevol racó del nostre poble.
Temàtica:
En aquesta ocasió, ens centrarem en el nucli urbà. El Vendrell és un poble on s’amaguen petites mostres del nostre passat en molts i diferents punts dins del traçat urbà. Així, caldrà que els usuaris capturin mostres del nostre patrimoni històric i cultural que es trobin dins dels carrers del Vendrell o del seus barris marítims.
De totes les fotos que en recollim, se’n triarà una, que serà la guanyadora d’aquesta primera edició.
Com participar-hi:
Per poder formar part d’aquesta iniciativa caldrà que:
L’usuari sigui major de 18 anys
L’usuari sigui seguidor de la Comissió a la xarxa social
La publicació es publiqui al perfil de l’usuari concursant utilitzant l’aplicació d’Instagram
S’afegeixi la localització de la foto, o bé al comentari a peu de fotografia o bé afegint l’ubicació on s’ha pres.
La fotografia publicada tingui relació amb la temàtica del concurs (només s’acceptarà una fotografia per usuari)
S’afegeixi el hashtag #vendrellambhistoria i s’esmenti a la Comissió (@comissiópatrimoni)
Termini:
El termini de participació d’aquest concurs començarà el 23 de setembre fins al 14 d’octubre
Selecció del guanyador:
Els membres de la Comissió es reuniran amb els seus fotògrafs col·laboradors per establir quina és la foto guanyadora. Per fer aquesta tria, es valorarà la qualitat, la relació amb el tema proposat, l’originalitat, la creativitat i l’execució artística segons el criteri de la Comissió i els seus col·laboradors. L’elecció del guanyador es comunicarà via Instagram.
Condicions:
Els usuaris participants assumeixen la responsabilitat d’haver obtingut els drets d’imatges, si són necessaris, de les persones fotografiades. Les fotografies que es presentin a concurs no poden infringir drets d’autor ni altres drets que puguin afectar a tercers.
Aquelles fotografies que incompleixin les bases establertes o que, complint-les, vulnerin els drets abans esmentats o puguin resultar ofensives, inapropiades o insultants, seran automàticament desqualificades.
Protecció de dades personals:
Tots aquells usuaris interessats en participar en aquest concurs accepten que els continguts i comentaris que comparteixen en aquesta pàgina relacionats amb el concurs puguin ser compartits amb altres usuaris d’Instagram o d’altres xarxes socials.
Premi:
La foto guanyadora serà inclosa dins del calendari que la Comissió té previst crear pel proper any 2017.

@comissiopatrimoni

Unknown

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Instagram